avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozite si taxe pt drepturi de autor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozite si taxe pt drepturi de autor

Va rog sa-mi spuneti si mie ce impozite si taxe trebuie platite pentru un contract de cesiune a drepturilor de autor. Care sunt cotele si unde se plateste fiecare? Cum trebuie procedat?
Este adevarat ca cel care isi cedeaza drepturile de autor este obligat sa inregistreze contractul la administratia financiara? (ma refer inainte de a trimite declaratia pentru impozitul pe venitul global aferent anului precedent)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cesiune drept autor in mass media ina_enache ina_enache BUna ziua Am o intrebare legata de un contract de munca in radio. Sunt cadru didactic si in paralel, acum 3 ani, am semnat un contract cu un post de radio, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chirii daniela_serb daniela_serb Buna ziua,as avea o intrebare legata de momentul efectiv cand se plateste impozitul pe chirie in cazul persoanei fizice?in fiecare luna,la 3 ... (vezi toată discuția)
Modificari in cim neaduse la cunostinta angajatului ina_enache ina_enache Stiu ca orice modificare in CIM trebuie adusa la cunostinta angajatului prin intermediul actelor aditionale in 3 exemplare (1 ITM, 1 angajator, 1 ... (vezi toată discuția)