avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plasament familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plasament familial

Buna ziua. Am un copil in varsta de 4 ani. Acesta este pe numele meu deci sunt singura răspunzătoare pentru el. Acum ceva vreme eu m am căsătorit si m am mutat departe de casa, insa pe micuț nu l am putut lua deoarece el este foarte atașat de mama mea. Am incercat sa il iau de cateva ori si mereu a trebuit sa il duc înapoi. Acum, eu as vrea sa stiu cum as putea sa il dau mamei mele in plasament? Ar fi mai ok si nici nu ar mai trebui semnaturile mele peste tot. Noi in continuare pastram legătura, stie ca sunt mama lui dar as vrea sa fie ok si pentru el si sa nu mai fie nevoit sa astepte cand are nevoie sa rezolve ceva pana vin eu. Se poate rezolva cu plasamentul si fara sa fim nevoite sa ajungem la tribunal? Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Plasament familial Vârlan Alexandra Vârlan Alexandra Buna ziua! Eu am un copil de 6 ani. Acesta a fost crescut de micuț de mama mea, eu m-am mutat intr-o alta regiune si am incercat sa il iau si pe el, dar ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului PopAntoniu PopAntoniu Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema familiala!Sunt casatorit insa sotia nu locuieste cu mine din momentul nasterii copilului nostru ci la mama ei ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil in lipsa tatalui Popescu100 Popescu100 Buna ziua, sunt casatorita legitim dar nu mai stau impreuna cu sotul meu de ceva vreme, sapamana trecuta am nascut iar sotul meu nu doreste sa dea buletinul ... (vezi toată discuția)