avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plasament familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plasament familial

Buna ziua! Eu am un copil de 6 ani. Acesta a fost crescut de micuț de mama mea, eu m-am mutat intr-o alta regiune si am incercat sa il iau si pe el, dar acesta refuza pentru ca este foarte atasat de mama mea. Pot spune ca o iubește enorm. Eu as vrea sa i-l dau in Plasament, dar sa il pot vedea si sa ma pot ocupa de el ca si pana acum. Cum as putea proceda ca sa ii pot face actele necesare mamei mele? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Plasament familial Vârlan Alexandra Vârlan Alexandra Buna ziua. Am un copil in varsta de 4 ani. Acesta este pe numele meu deci sunt singura răspunzătoare pentru el. Acum ceva vreme eu m am căsătorit si m am ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului SSS2010 SSS2010 In urma divortului custodia unicului copil rezultat in timpul casatoriei a fost atribuita mamei cu acordul meu. Am incheiat si o intelegere cu privire la ... (vezi toată discuția)
Tata 30 ani doresc custodia copilului thebigone42 thebigone42 Am 30 ani ,momentan sunt taximetrist insa ,caut ceva mai bun. Am trait in concubinaj 8 ani cu mama copilului (fata 4 ani), si de trei ani mama copilului ... (vezi toată discuția)