avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Credit bancar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Credit bancar

Daca tatal meu are un credit bancar, si el o sa moara o sa trebuiasca sa achit eu creditul?
Cred ca cel mai bine ar fi sa cititi clauzele contractuale. Este posibil ca titularul creditului sa aiba o polita de viata incheiata o data cu contractarea creditului, iar in cazul decesului titularului, datoria rămasă va fi achitată către bancă de firma de asigurari. In cazul decesului, va trebui depus la banca, certificatul de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotract de credit modificat unilateral de banca, fara act aditional???culpa bancii??? pacurar pacurar Pe scurt, Banca nu a achitat prima de asigurare de viata, atasata unui Contract de credit si aceasta a fost anulata de asigurator. O sa am mai multe ... (vezi toată discuția)
Tata a decedat si avea credite..ce e de facut? mariana serban mariana serban Buna seara.Dca tatal meu a decedat si avea credit la banca cum trebuie sa procedam noi,copii?In contractul incheiat are o asigurare de viata,este ... (vezi toată discuția)
Titular imprumut decedat marius_cluj marius_cluj buna ziua, datele problemei sunt: credit de nevoi personale ~20 k eur : un titular, un coplatitor si o ipoteca pe un apartament care nu apartinea ... (vezi toată discuția)