avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire frați vitregi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire frați vitregi

Buna ziua.Mama mea a decedat și vreau sa știu cine are drept de moștenire asupra unui apartament a cărui proprietara a fost împreuna cu tatăl meu.Precizez ca mama a mai fost căsătorită odată , din prima căsătorie având doi copii, iar apartamentul a fost achiziționat in timpul căsătoriei cu tatăl meu iar eu mai am un frate “ bun” ca sa zic așa . Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 17:52, 30 Mai 2018
Din jumatatea mamei tatalui i se cuvine un sfert iar restul de trei sferturi se imparte in mod egal intre copiii mamei (toti patru)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Cristi Cristi Cristi Cristi Buna,as dori o informatie,cum se imparte un apartament cu 3 camere la 2 frati,mama celor doi frati traieste inca,tatal nu,tatal a lasat partea lui unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa decesul tatalui vitreg honeybunny21 honeybunny21 Buna ziua.Mama mea s-a casatorit in urma cu peste 15 ani cu bunicul meu vitreg.In momentul casatoriei,mama ma avea pe mine si pe sora mea si detinea un ... (vezi toată discuția)
Succesiune AriaAlexandra AriaAlexandra Prietenului meu i-a murit tatal pe 20 noiembrie anul trecut. Nu a lasat niciun testament si nici nu a apucat sa treaca casa pe numele lui. Ca mostenitori este ... (vezi toată discuția)