avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita din decizie fara cote proprietate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita din decizie fara cote proprietate

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Am primit decizie finala judecata pentru achitarea unei sume in favoarea unei asociatii de proprietari. Problema este ca desi la un proces anterior pentru care am achitat deja suma, am platit in cote conform certificatului de mostenitor, la acest proces insa, intreaga suma este de plata pentru toti proprietarii. Nu mai sunt mentionate cote in decizie.

Ce se intampla in aceasta situatie? Plata se va face prin poprire din toate conturile (se blocheaza si se ia de peste tot sau de unde se gaseste?)?
Se poate face o intelegere prin care un singur proprietar sa plateasca intreaga suma si sa se evite blocarea tuturor conturilor?
Inainte sa se ajunga la BEJ cu asociatia de proprietari sau la BEJ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 22:02, 1 Iunie 2018
Mergeți la asociație si plătiți dvs pentru toti si dupa aceea va recuperați de la ceilalți coproprietari partea lor din datoria plătită de Dvs. Sa numai ajungeți in asa situație ori vindeți bunul comun ori cumpărați unul din Dvs toate cotele indivize si Rămâneți singurul proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan in indiviziune - nu reusesc sa dau de ceilalti mostenitori. anyidulike anyidulike Buna ziua ! Am un teren intravilan ( cu un imobil construit pe el) obtinut printr-un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere. Persoana de la ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietar 75% la un apartament vechi si doresc sa fac club de board games in el Tudor Mihai Tudor Mihai Buna ziua ,sunt intr-o situatie mai dificila si nu stiu cum sa procedez. Sunt proprietar 75% la un apartament vechi restul fiind la rude pe care nu le cunosc ... (vezi toată discuția)
ce presupune un cadastru pentru partaj? cristianoT cristianoT Sunt proprietar al unei case cu coproprietate in indiviziune cu vecinul meu. Eu doresc sa vand partea mea din casa iar in urma realizarii unui antecontract de ... (vezi toată discuția)