avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social

Sunt necasatorita si am un baietel de 1 an si 2 luni, nu lucrez si nu am alt venit in afara de alocatia copilului.Am 37 de ani si locuiesc cu tatal meu care are pensie de 1700 si fratele meu cu o pensie de handicap de 350,dar fiecare este cu banii lui. Am dreptul la ajutor social?
Cel mai recent răspuns: kyrakyra_65 , utilizator 00:41, 31 Mai 2018
Aveti dreptul la ajutor social . La intocmirea dosarului declarati ca va intretineti singura si nu aveti ajutor de la restul familiei si nu dati detalii de veniturile celorlalti. Va faceti dosarul pt d-voastra si copil . Puteti beneficia si de o masa ( alimente ) de la cantina primariei , in functie de orasul in care locuiti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine exact poate beneficia de cantina sociala - hrana rece banicaemilia banicaemilia Buna ziua, In cazul in care o persoana care are pensie de handicap grad accentuat si in acelasi timp si pensie pt limita de varsta in val de 350 lei mai poate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie ... Newperson Newperson Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie sa achit pentru a-mi da soțul în judecata pentru plata pensiei alimentare datorata copilului ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru orfan petroniki petroniki Buna ziua!Am UN BAIETEL DE 6 ani,sotul decedat din 2008.MENIONEZ CA SOTUL MEU NU A AVUT VECHIME IN MUNCA.Copilul meu nu poate beneficia de nici un ajutor din ... (vezi toată discuția)