avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Cum pot ca mama unui copil de 2 ani sa fie vazut de tata cat mai putin sau deloc ?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 08:17, 31 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteţi să-i interziceţi tatălui să vadă copilul.El are aceleaşi drepturi ca dvs., dacă vrea, poate să ia copilul cu el, să-l ducă acasă la el cât doreşte sau la plimbare, la joacă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul minorului in varsta de 5 ani de a petrece timp cu tatal biologic fyvie fyvie Buna ziua, Am divortat in 2009 de fostul sot cu care am o fetita in varsta de 5 ani jumatate. Copilul s-a nascut in mai 2007 inainte ca noi sa fim casatoriti. ... (vezi toată discuția)
Cum pot dezice de drepturi pe mama asupra copilului alexandramd alexandramd buna ziua.spuneti-mi va rog frumos,cum pot dezice de drepturi pe mama copilului?ea la lasat pe cand baiatul avea nici 2 ani,a plecat in alta tara,lasandu-l in ... (vezi toată discuția)
Am obținut zilele trecute exercitarea autorității părintești în comun, dar nu s-a stabilit și un program de vizită. care e dreptul meu de tată? moneymoney moneymoney Am obtinut zilele trecute exercitarea autoritatii in comun. s-a stabilit doar pensie almentara..domiciuliul copilului obligarea cheltuielilor. bineinteles ... (vezi toată discuția)