avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nuci plantati langa gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nuci plantati langa gard

Buna ziua. Am niste vecini care au plantat nuci,meri,peri la mai putin de 1 metru de gard,desi atunci cand i-au plantat(cam 6 ani) le-am spus sa nu o faca deoarece nu respecta distanta minima. Acum nucii s-au marit si coroana lor intra cam 4 metri deasupra proprietatii mele. Care este distanta minima si ce pot eu face legal pentru a remedia situatia? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plantara unui nuc flor78 flor78 Buna dimineata! Imi putei spune la ce distanta de gardul vecinului se poate planta un nuc? Mai ste valabila legea prin care se spunea ca nucul trebuie plantat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. referitor la articolul 613 cod civil, in care se mentioneaza ... Radu T. Radu T. Buna ziua. Referitor la articolul 613 cod civil, in care se mentioneaza ca distanta minima legala de plantare a copacilor, fata de hotar este de 2 ... (vezi toată discuția)
La cati metri trebuie plantat pituna pituna la cati metri poti planta un nuc fata de propietatea vecinului? (vezi toată discuția)