avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proces de partaj castigat dar nu mi se plateste
Discuție deschisă în Executare silită

proces de partaj castigat dar nu mi se plateste

Buna ziua.Am castigat procesul de partaj cu fostul sot.Am inaintat cu executorul hotararea definitiva,dar societatea unde lucreaza fostul sot,nu varsa banii lunar.De exemplu santem la finele celei de a cincea luni din acest an si mi-a platit pentru anul asta abia pentru 1 luna jumate.Ce pot face in acest sens?Executorul imi spune ca nu le poate baga mana in buzunar.Atunci unde dreptul meu castigat?
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
o_persoana_trista, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:57, 1 Iunie 2018
Ba poate sa le bage mana in buzunar. Societatea este terț poprit. Poate sa le blocheze conturile pana la concurenta sumei datorate de soțul Dvs. Schimbați executorul dacă cel ce il aveți este incompetent.
Ba poate sa le bage mana in buzunar. Societatea este terț poprit. Poate sa le blocheze conturile pana la concurenta sumei datorate de soțul Dvs. Schimbați executorul dacă cel ce il aveți este incompetent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert poprit angajatorul??? srl are angajat pe x și primește ... Utamaria Utamaria Tert poprit angajatorul??? SRL are angajat pe X și primește la final de luna 01.2023 o notificare de la un executor judecătoresc ca salariul lui X sa fie ... (vezi toată discuția)
Poprire poprire poprire Buna ziua, As vrea sa intreb pe ce perioada se va face poprirea la tert (angajator) avand in vedere ca eu la primirea hot.judecatoresti eram in preaviz. ... (vezi toată discuția)
Poprire, blocare conturi mihaela1403 mihaela1403 Buna seara. Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare. Daca am o poprire, se vireaza prin intermediul firmei la care lucrez suma in contul executorului, ... (vezi toată discuția)