avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta 1 Iulie 217 - 30 Noiembrie 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta 1 Iulie 217 - 30 Noiembrie 2018

Buna ziua. Pesoanele care avem contractul suspendat pentru ca suntem in concediu de crestere a copilului avem dreptul sa primim voucher de vacanta 1Iulie 2017 - 30 Noiembrie 2018? In lege am vazut ca scrie ca nu au dreptul cei cu contract suspendat cu exceptia celor de la art 145 alin 4 legea 53, acolo scrie de concediu de maternitate care nu este tot una cu cel de crestere a copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 31 Mai 2018
Persoanele aflate in CCC, nu vor beneficia de vouchere de vacanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare vouchere de vacanta in cazul cim suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună seara, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lucrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. In octombrie 2020 am intrat in concediu de risc, ulterior in concediu de maternitate iar contractul de munca a fost suspendat cu data de ... (vezi toată discuția)
Acordare voucher vacanața Marmiha Marmiha Buna ziua, pe data de 1 Septembrie 2017 am intrat in concediu prenatal, in 6 Noiembrie am născut,1 Ianuarie 2018 am intrat in concediu creștere copil. Lucrez ... (vezi toată discuția)