Am primit astazi o hotarare judecatoreasca de la instanta in care se dispune anularea actelor de executare silita subsecvente emise de B.E.J in cauza intr-un anumit dosar de executare. Intrebarea mea este, unde ma pot adresa pentru a mi se ridica poprirea de pe salariu ce se facea in baza acestui dosar anulat de executare silita.
Company Advising
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
In mod normal executorul trebuie sa emita adresa catre angajator. Dar intai trebuie vazut dac aramane hotararea definitiva sau va fi apelata. Daca va ramane definitiva va trebui oricum sa recuperati si sumele deja poprite - prin intoarcerea executarii silite.
Este adevarat, actuala hotarare poate fi apelata. Sa astept sa vad ce se va intampla dupa apel? In cazul in care va ramane definitiva aceasta hotarare, de a se anula actele de executare silita cu cine va trebuii sa iau legatura in cazul in care executorul judecatoresc nu emita adresa catre angajator si cu cine va trebuii sa iau legatura pentru a recupera sumele deja poprite? Se merita sa deschid si sa investesc inr-un un proces, exista sansa sa il castig si sa recuperez banii?