avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare acte de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare acte de executare silita

Buna ziua,

Am primit astazi o hotarare judecatoreasca de la instanta in care se dispune anularea actelor de executare silita subsecvente emise de B.E.J in cauza intr-un anumit dosar de executare. Intrebarea mea este, unde ma pot adresa pentru a mi se ridica poprirea de pe salariu ce se facea in baza acestui dosar anulat de executare silita.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Parisien , utilizator 01:33, 1 Iunie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal executorul trebuie sa emita adresa catre angajator. Dar intai trebuie vazut dac aramane hotararea definitiva sau va fi apelata. Daca va ramane definitiva va trebui oricum sa recuperati si sumele deja poprite - prin intoarcerea executarii silite.
Este adevarat, actuala hotarare poate fi apelata. Sa astept sa vad ce se va intampla dupa apel? In cazul in care va ramane definitiva aceasta hotarare, de a se anula actele de executare silita cu cine va trebuii sa iau legatura in cazul in care executorul judecatoresc nu emita adresa catre angajator si cu cine va trebuii sa iau legatura pentru a recupera sumele deja poprite? Se merita sa deschid si sa investesc inr-un un proces, exista sansa sa il castig si sa recuperez banii?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o ... jhon73 jhon73 Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o datorie din 2006,(de pe siteul judecatoriei) ,stiu ca este prescrisa aceasta datorie ,iar ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecătoresc Anamaria Alexandra Anamaria Alexandra Bună ziua, ma confrunt cu o problema cu un executor judecătoresc. Am câștigat un proces împotriva unei firme de recuperări creanțe, sentința ... (vezi toată discuția)
Obtinere bani in urma intoarcerii executarii silite oana_mail oana_mail Buna ziua, as avea nevoie si eu de o serie de raspunsuri, avand urmatoarea situatie: in anul 2014 mi s-a pus poprire pe contul de salariu ( in urma unui credit ... (vezi toată discuția)