avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț și partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț și partaj

Buna . Am un prieten care a fost căsătorit 5 ani, dar a înșelat si a plecat din casa conjugală cu "amanta". După 3 luni cei 2 soti au divorțat. Fosta sa soția la obligat sa se mute acasa , amenințănd ul , el s a mutat , iar acum a deschis proces pentru partaj. Dacă el acum pleaca de acasa afecteaza parasiea de domiciliu la partaj. Mentionez ca ei sunt divorțati in momentul de față.
Cel mai recent răspuns: Mira TK , utilizator 22:16, 31 Mai 2018
Nu influenteaza cu nimic partajul faptul ca nu locuieste in imobilul respectiv
Multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu influenteaza cu nimic partajul faptul ca nu locuieste in imobilul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului conjugal de catre sotie cu act de mana semnat Dan Mihai Dan Mihai Buna seara Va rog din suflet , am si eu o problema cu Sotia de 4 saptamani a plecat de acasa , a venit mama ei sora ei , si a luato de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Divort, sotia pleaca in italia si nu mai vrea sa vina acasa! ContSters169673 ContSters169673 Sotii CIA si CII casatoriti de 28 ani, au construit totul impreuna, ea casnica, el angajat au 3 copii mojori \"la casele lor\". Doamna pleca in vizita la un ... (vezi toată discuția)
Evacuare fost sot -ajutor voinea75 voinea75 Fostul sot a parasit domiciliul in sept 2010, solicitand sotiei sa-i dea bani de chirie ca sa o lase in pace. Sotul este violent. Terorizeaza copilul.Aceasta ... (vezi toată discuția)