avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Interzicerea accesului într-o instituție publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Interzicerea accesului într-o instituție publica

Am înaintat o solicitare de moralitate la locul de munca pe mail, către Institutul Matei Balș din Bucuresti, prim care soția mea are o relație cu un coleg de servici, dar din acel moment nu numai ca nu am primit răspuns în termen legal de 30 de zile, din contra mi-a fost îngrădit întrarea în institut, paza de la întrările institutului nepermitindu-mi accesul nici măcar sa depun o plingere la registratura.... Astfel am solicitat tot pe adresa de mail a instituutului să-mi justifice de ce nu am acces în incinta acelui institut, dacă exista vreun ordin de ministru sau hotărîri judecătorească în aceasta privința și nu mi sa răspuns... Menționez ca am nevoie de a întra în institut, copilul meu a fost tratat acolo de o pansinuzita și acum are tendința de recidiva și eu nu pot întra cu el în acel institut.... Din informațiile obținute pe cai neoficiale a fost ordinul verbal al managerului STRĂINU ADRIAN CERCEL, către persoana care administrează paza Simona Berezitchi, iar șefa directa a acesteia din urma Camelia Costinescu nici măcar nu cunoaste faptul ca eu și copilul meu nu avem acces în acest Institut. Menționez faptul ca în cadrul institui nu am jignit pe nimeni, nu am folosit trivialitati, forța verbala sau fizica... Nu am făcut nici o răutate... ÎNTREBAREA MEA ESTE: cum pot da în judecata acel institut (manager sau personal auxiliar) pentru a demonstra ca tratează oun bun al statului precum o proprietate privata și pentru a mi se permite accesul la tratament mie și fiului de 10 ani care sunt nevoit sa-l însoțesc, în acea instituție publica? Va mulțumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Am fost agresata de catre un agent de paza la scoala unde invata fiul meu alinamilea alinamilea Buna ziua, Ieri mi s-a intamplat un lucru incredibil. M-am dus la scoala sa il iau pe fiul meu, pe la ora 11.50-12.00, adica la terminarea programului de ... (vezi toată discuția)
Cerere verificare camere supraveghere popy aurelia popy aurelia Buna ziua! Pot solicita verificarea camerelor de supraveghere dintr-o institutie publica? Eu NU lucrez acolo, dar un angajat imi imputeaza (neoficial) ca as ... (vezi toată discuția)
Interzicere parasire loc de munca florea_ctin florea_ctin Buna ziua. Va solicit o informatie legitima in urmatoarea situatie. Fiind angajat intr-o institutie privata unde programul de lucru este diferentiat prin ... (vezi toată discuția)