avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire de impozit pentru angajatii in domeniul ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire de impozit pentru angajatii in domeniul informatic?

Buna ziua,

Stie cineva care este legea (si daca mai e in vigoare) care reglementeaza scutirea de impozit a venitului unui angajat in domeniul informatic? Ma intereseaza sa stiu ce categorie de informaticieni se incadreaza in aceasta lege, in functie de facultate, vechime (an absolvire) etc. Exista si scutiri care se aplica angajatorilor sau doar angajatilor?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: bernix , utilizator 12:45, 2 Noiembrie 2006
exista niste prevederi in acest sens in Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila sa primesc scutirea de impozit din domeniul it? AlexandraVlad AlexandraVlad Sunt masterand in domeniul Economic, dar lucrez in domeniul IT. Am dreptul sa beneficiez de scutirea impozitului conform Ordinului comun nr. ... (vezi toată discuția)
Impozit programatori lupealaura lupealaura Ce se stie deocamdata despre acea facilitate acordata programatorilor, prin care erau scutiti de impozit pe salar ? Ma refer bineinteles la perioada de dupa ... (vezi toată discuția)
Legea 250/2004 contabilitate si informatica de gestiune biancaores biancaores Buna ziua, Daca am specializarea in domeniul Contabilitate si Informatica de gestiune m-as putea angaja pe post de [b]programator[/b] si sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)