avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot plăti pensia de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot plăti pensia de intretinere

Buna ziua! Tatal ficei mele ma ameninta ca v-a refuza ridicarea pensiei de intretinere prin mandat postal pe motiv că am de platit din urma iar el vrea toți banii de-odata pana la data curenta. Pot deschide un cont bancar in numele ficei mele pentru plata pensiei de întreținere? Voi putea fi atacată în instanță pentru neplata cu rea-credinta doar pentru faptul că nu am posibilitatea sa plătesc toată suma de-odata?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 05:20, 1 Iunie 2018
Dvs trimiteti banii si el nu ii ridica.Apoi el se va duce la un executor va face incuvintare de executare silita pe banii pe care trebuia sa ii primeasca si va va executa pe 30% din venituri si pe bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara ovidiu.ro ovidiu.ro Buna ziua tuturor.Ma adreses voua cu acesasta nelamurire. Am un copil cu fosta mea sotie de care sunt divortat de 4 ani.Acum eu stau ii italia de 3 ani in ... (vezi toată discuția)
Plata prin cec pensie de intretinere pentru minor ContSters379576 ContSters379576 Un părinte nerezident dorește să-și achite pensia de întreținere pentru minor, dar nu o poate contacta în nici un fel pe mama acestuia. La telefonul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata achitare soranacn29 soranacn29 Buna ziua, am pierdut un proces legat de pensia de intretinere cu tatal meu si sunt obligata la plata cheltuielilor de judecata. Cum se pot achita aceste ... (vezi toată discuția)