avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... onorariu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

onorariu

m-ar interesa sa stiu onorariul pe care-l percepe un avocat pentru un divort cu minori.multumiri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:32, 4 Iunie 2018
Depinde de multe aspecte,o sa aveti divort, custodie, partaj.Depinde daca sunteti deja înțeleasă cu sotul asupra tuturor aspectelor, custodie program relatii personale, partaj bunuri.
Deci o sa aveti 3 procese ele se pot duce pana la 2 ani...totul depinde daca sunteti intelesi, daca nu costa de 3 -4 ori mai scump, pentru ca vor fi 5-8 termene in font, audiere martori, intrebari, cale de atac si totul dureaza minim 2 ani.depinde de unde e avocatul daca e din aceiasi localitate.
Dupa mine va costa intre 1000 si 5000 euro daca nu sunteti intelesi.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2018
Sobolan de tomberoane, utilizator
Bună ziua!
Onorariul se negociază cu avocatul în funcție de complexitatea cauzei.
Cu stimă!
Fiecare avocat analizeaza fiecare dosar si fiecare client analizeaza la fel, conditiile si fiecare avocat. Nu exista ceva de referinta.
In privinta celor de mai sus, nu dureaza 2 ani un divort decat exceptional. Daca sunt intelesi, se duc la notar, iar partajul e diferit de divort.
Onorariul depinde de situatia de fapt, probatoriu, ce anume solicitati rapiortat la probe etc. de munca avocatului depinde.
Da, un tarif general asa nu se poate estima.

Conteaza foarte mult cat va avea de lucru avocatul.
Un divort poate sa fie simplu si se se complice foarte mult deoarece poate aparea si strategia avocatului partii adverse si depinde ce intelege sa faca.
Daca avocatul partii adverse stie cum sa faca va poate tine si 3 ani in instanta si avocatul dvs. o sa mai vrea probabil bani fata de un proces de 2 termene.

Depinde si cat va scrie avocatul.
Daca scrie o pagina este un cost daca scrie 10 pagini este alt cost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa divorteze parintii... alina_b alina_b M-am mutat, nu mai stau acolo, dar evit cat pot de mult sa ma duc. E rau de mult timp. Cat ma costa un avocat pt un divort, al parintilor mei? Care sunt pasii? ... (vezi toată discuția)
Divort Doru Florentin Doru Florentin As vrea sa stiu cam care este onorariul de avocat și cheltuieli aferente unui divorț cu un copil minor. (vezi toată discuția)
Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)