avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impartire pământ intre frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impartire pământ intre frati

Tatăl meu si fratele lui au moștenit o parcelă de pamant au facut succesiune si toate actele de proprietate. Mica intelegere nu funtioneaza intre ei. La acest moment pământul este impreuna cum se poate parcela egal prin ce modalitate ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:13, 1 Iunie 2018
Va rog sa cititi raspunsurile la o intrebare similara la adresa www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o intrebare. msbml msbml Buna ziua. Am si eu o intrebare.Tatal meu impreuna cu fratele lui au mostenit niste parcele de pamant de la bunicul care au fost impartite intre cei doi ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan mostenire golea_mara golea_mara Buna ziua, Socrul meu a avut succesiunea acum 4 ani ( ei sunt 7 frati) si i-au revenit 3000mp dintr-un teren extravilan. El detine un certificat de ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor hr hr Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai pot reveni la optiunea ce am avut-o la un moment dat la dezbaterea mostenirii. Pe scurt : la moartea tatalui, eu si ... (vezi toată discuția)