avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Injurii pe pagina companiei de Facebook si la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Injurii pe pagina companiei de Facebook si la telefonul receptiei.

Buna ziua,

De ceva vreme primesc injurii pe pagina de facebook a companiei, imi da recenzii negative pentru a imi strica imaginea, comentarii negative si pe langa asta isi face si conturi aditionale pentru a continua aceasta joaca.

Problema este ca eu pierd enorm din cauza acestui "client", atat alti clienti cat si foarte multi bani. Pun in ghilimele pentru ca nici macar nu a fost clientul nostru, are ceva personal cu mine.

Pe langa asta, a sunat si la telefonul companiei si a jignit in toate modurile posibile.
Legat de telefonul companiei mai bun o intrebare, fiind numar de receptie, nu ar trebui sa fie inregistrate toate apelurile conform legii? Daca nu neaparat, am dreptul sa cer asta? si unde?

Va rog sa ma ajutati in a gasi o cale legala pentru a opri acest tam-tam cu aceasta persoana.

Pe cale amiabila nu se poate, am incercat. Daca as fi gresit cu ceva, mi-as fi asumat, dar are ceva personal.

Multumesc!
Daca stiti cine este persoana, puteti formula plangere penala impotriva acesteia pentru calomnie, insulte si, daca este cazul, amenintari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare prin calomnie si insulte iioanapana iioanapana Buna ziua! O persoana care, in trecut, m-a amenintat si a adus injurii la adresa mea, insa am ales sa rezolv amiabil problema, acum posteaza un anunt calomnios ... (vezi toată discuția)
Atac la persoana & injurii pe un blog personal. ce cai legale am? mihneaandrei mihneaandrei Datorita unor conflicte de natura personala, m-am regasit pe un blog romanesc cu poze reale si nume real, cu link catre pagina mea de Facebook (ce acum sunt ... (vezi toată discuția)
Injurii, calomnie ana122 ana122 Buna ziua,ce pot face dupa ce am facut o reclamatie la politie pt injurii si calomnie impotriva unei persoane?Daca o dau in judecata ,ce se poate intampla ... (vezi toată discuția)