Buna ziua! Parintii mei locuiesc in comuna Ciobanu, jud, Constanta, intr-o locuinta ridicata de ei in anul 1968unde au exercitat o posesie comuna , publica sub nume de proprietar.. Au toate taxele si impozitele platite la zi. Au cadastru si intabulare iar in anul 2011 au hotarare judecatoreasca in care se constata dreptul de proprietate. Intrebarea mea este, cine trebuie sa elibereze titlul de proprietate? Cui trebuie sa se adreseze, avand in vedere ca nici pana astazi nu au acest act doveditor al proprietatii.Primaria a spun ca Hotararea judecatoreasca tine loc de titlu de proprietate in cazul unei vanzari a locuintei, ceea ce eu nu prea cred... Va multumesc foarte mult!
Ba sa credeți. Hotărârea judecătorească este titlu de proprietate. Acum, depinde si ce scrie in dispozitivul hotărârii judecatoresti. Dar dacă cei de la primarie au zis, nu vad nici un motiv sa nu fie asa.
Intabulare teren
f71l82m28
Buna ziua!
Bunicul meu detine impreuna cu fratele sau un teren pe care il mostenesc de la parinti. Au mers in instanta pentru impartirea terenului si au ... (vezi toată discuția)