avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As vrea sa stiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As vrea sa stiu

Am 16 ani si numa inteleg deloc cu parintii mei,ma pot muta de acasa ?
Cel mai recent răspuns: Anamaria Carmen , utilizator 00:47, 4 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Am doar 16 ani nu lucrez dar nu mai vreau sa stau cu ei..m-am saturat de situația din familie..nu pot face nici cum ca sa plec ?

Silvia Zaharia a scris:

Atâta timp cât sunteți minoră, aveți obligația legală de a locui împreună cu părinții Dvs.

În acest moment lucrați, vă susțineți singură sau părinții sunt cei care vă întrețin?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 16 ani, pot pleca de acasă? amaliapopa amaliapopa Dacă am 16 ani, pot pleca acasă la iubitul meu de aproape 20 de ani? Vreau sa va spun ca eu stau cu bunicii mei de mică, și bunica mea nu ma lasă sa fac ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am 17 ani și vreau să plec de acasă să mă mut ... Crețu Sandra Crețu Sandra Bună ziua! Am 17 ani și vreau să plec de acasă să mă mut cu iubitul meu. Menționez: Avem chirie și loc de muncă amândoi. Nu mai există ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)