avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum urmează sa facem inventar care nu a mai fost ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum urmează sa facem inventar care nu a mai fost făcut de 4 ani?

Nu mi se pare normal sa nu se facă inventar timp de 4 ani și acuma sa ne tragă din salar o suma enorma...Plus de asta in toți acești ani au plecat mulți angajați și au venit mulți. Și acuma ar trebui sa suportam suma și pentru cei plecați.....Este normal așa ceva?
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 10:06, 3 Iunie 2018
Normal nu este ... insa , in situatia in care vi se va imputa o suma de bani , nu va dati acordul pentru a vi se retine din salariu. Astfel , va trebui sa va actioneze in instanta,unde veti avea posibilitatea sa va aparati.
Si dunmeavoastra ati facut o greseala, niciodata nu se preia o gestiune fara inventar. Gestionarii cu experienta stiu acest lucru. Asa cum a spus antevorbitorul, puteti contesta orice retinere din salariu relativ la aceasta problema. Daca intentionati sa ramaneti la acelasi loc de munca, acest ultim inventar scanati-l si puneti-l deoparte, pentru ca veti avea nevoie de el la urmatoarea inventariere. Am mai spus, nu poti face aprecieri asupra unui inventar, daca nu sti de la ce situatie ai plecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar gestiune napoleonul napoleonul Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: la efectuarea inventarului gestiunii unui depozit participa toti si cei doar detasati doar pentru ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune in caz de concediere peta20ro peta20ro In data de 17.01.2011, am fost intiintata ca-mi va inceta activitatea, am primit preavizul pana in data de 15.02.2011. Mentionez ca am avut gestiune. Am ... (vezi toată discuția)
Semnare inventar magazin este legal daca in magazinul unde lucrez ... IoanaTdr IoanaTdr Semnare inventar magazin Este legal daca in magazinul unde lucrez doar eu, si am facut inventar cu inca 2 colegi, sa semnez foile de inventar si pt ce au ... (vezi toată discuția)