avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conditii pentru acordarea ajutoarelor la incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conditii pentru acordarea ajutoarelor la incalzire

Buna ziua .Ma numesc Dima Ion si locuiesc in bucuresti ,am fost zilele trecute sa ridic de la asociatia de proprietari formularele de compensare a calduri.Administratorul blocului mia spus ca nu beneficiez de acest lucru pentru ca am restante la intretinere.Datimi un raspuns acoperit de o lege ?
Cel mai recent răspuns: anyme , utilizator 07:10, 2 Noiembrie 2009
ajutorul nu este in functie de restante
singura conditie este ca familiile si persoanele singure, care utilizeaza pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde energie termica furnizata in sistem centralizat, beneficiaza de ajutor lunar, pentru perioada sezonului rece 1 noiembrie 2005-31 martie, daca nivelul venitului net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure se incadreaza in limitele prevazute de lege.Administratorul a facut un abuz,trimiteti o reclamatie presedintelui cu nr.de inregistrare,in termen de 7 zile va trebui sa va raspunda

pentru lamuriri cititi : [url][ link extern ] ]
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2009
sacalul09, utilizator
Mergeti in topicul "Documentatia aferenta Asociatiei de proprietari" si acolo veti gasi si cea referitoare la subventiile pentru caldura.

Acestea sunt acordate de guvern pentru familiile nevoiase care indeplinesc anumite conditii ale venitului pe membru de familie si nu au nicio legatura cu restanta. Administratorul face abuz. Informati-l ca a aparut OUG 106/2009 modificata recent cu revenirea la plafonul de anul trecut si puneti-l s-o citeasca.

Daca se impotriveste sa va dea formularul de declaratie mergeti direct la sectia RADET de care apartineti sau chiar la primarie si va completati acolo Declaratia pe proprie raspundere.. .
~ Conținut șters la cerere ~
@jurist Clement
Ce legatura are GDF Suez cu asociatiile de proprietari, privitor la subventii?

Alte discuții în legătură

Restantierii beneficiaza de compensatii pentru incalzire? dima ion dima ion Buna ziua . Ma numesc Dima Ion si locuiesc in Bucuresti si am restante la intretinere nu este un lucru bun dar asta este ! Am fost la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Data după care se pot percepe penalități de întârziere Shareban Shareban L230/2007 [quot]Art. 49 (1) Asociatia de proprietari poate stabili un sistem propriu de penalizări pentru orice sumă cu titlu de restantă, afişată pe ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)