Buna ziua .Ma numesc Dima Ion si locuiesc in bucuresti ,am fost zilele trecute sa ridic de la asociatia de proprietari formularele de compensare a calduri.Administratorul blocului mia spus ca nu beneficiez de acest lucru pentru ca am restante la intretinere.Datimi un raspuns acoperit de o lege ?
Eu incerc sa inteleg ce a vrut sa spuna administratorul. Ati cerut formular de la administrator. Va spus ca "nu beneficiez de acest lucru pentru ca am restante la intretinere" , adica nu beneficiati de serviciile administratorului care a fost dupa formulare, care munceste si intocmeste situatiile, care le centralizeaza, etc.
Nu stiu de cat timp nu ati platit intretinerea sau ce restante aveti dar s-a intamplat si la noi sa vina un proprietar "restantier de serviciu" sau "de profesie" sa solicite, sa sesizeze ceva si a fost tratat ca unul din afara asociatiei deoarece nu mai facuse o plata de 10 luni.
In acest sens eu consider ca administratorul a incercat sa va determine sa platiti restantele.
Dv aveti dreptul la compensare in functie de venituri dar aveti si obligatii fata de asociatie.
~ final discuție ~