avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conditii pentru acordarea ajutoarelor la incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conditii pentru acordarea ajutoarelor la incalzire

Buna ziua .Ma numesc Dima Ion si locuiesc in bucuresti ,am fost zilele trecute sa ridic de la asociatia de proprietari formularele de compensare a calduri.Administratorul blocului mia spus ca nu beneficiez de acest lucru pentru ca am restante la intretinere.Datimi un raspuns acoperit de o lege ?
Cel mai recent răspuns: anyme , utilizator 07:10, 2 Noiembrie 2009
dima ion a scris:

Buna ziua .Ma numesc Dima Ion si locuiesc in bucuresti ,am fost zilele trecute sa ridic de la asociatia de proprietari formularele de compensare a calduri.Administratorul blocului mia spus ca nu beneficiez de acest lucru pentru ca am restante la intretinere.Datimi un raspuns acoperit de o lege ?

Eu incerc sa inteleg ce a vrut sa spuna administratorul. Ati cerut formular de la administrator. Va spus ca "nu beneficiez de acest lucru pentru ca am restante la intretinere" , adica nu beneficiati de serviciile administratorului care a fost dupa formulare, care munceste si intocmeste situatiile, care le centralizeaza, etc.
Nu stiu de cat timp nu ati platit intretinerea sau ce restante aveti dar s-a intamplat si la noi sa vina un proprietar "restantier de serviciu" sau "de profesie" sa solicite, sa sesizeze ceva si a fost tratat ca unul din afara asociatiei deoarece nu mai facuse o plata de 10 luni.
In acest sens eu consider ca administratorul a incercat sa va determine sa platiti restantele.
Dv aveti dreptul la compensare in functie de venituri dar aveti si obligatii fata de asociatie.
adriantot a scris:

Eu incerc sa inteleg ce a vrut sa spuna administratorul. Ati cerut formular de la administrator. Va spus ca "nu beneficiez de acest lucru pentru ca am restante la intretinere" , adica nu beneficiati de serviciile administratorului care a fost dupa formulare, care munceste si intocmeste situatiile, care le centralizeaza, etc.
Nu stiu de cat timp nu ati platit intretinerea sau ce restante aveti dar s-a intamplat si la noi sa vina un proprietar "restantier de serviciu" sau "de profesie" sa solicite, sa sesizeze ceva si a fost tratat ca unul din afara asociatiei deoarece nu mai facuse o plata de 10 luni.
In acest sens eu consider ca administratorul a incercat sa va determine sa platiti restantele.
Dv aveti dreptul la compensare in functie de venituri dar aveti si obligatii fata de asociatie.

Eu am un restantier care nu a platit de 12 luni,dar nu i-am refuzat acest drept pe motiv ca nu si-a platit intretinerea si nu l-am tratat ca pe unul din afara asociatiei.Pentru asta l-am actionat in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restantierii beneficiaza de compensatii pentru incalzire? dima ion dima ion Buna ziua . Ma numesc Dima Ion si locuiesc in Bucuresti si am restante la intretinere nu este un lucru bun dar asta este ! Am fost la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Data după care se pot percepe penalități de întârziere Shareban Shareban L230/2007 [quot]Art. 49 (1) Asociatia de proprietari poate stabili un sistem propriu de penalizări pentru orice sumă cu titlu de restantă, afişată pe ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)