Buna ziua . Ma numesc Dima Ion si locuiesc in Bucuresti si am restante la intretinere nu este un lucru bun dar asta este ! Am fost la asociatia de proprietari,respectiv administrator de bloc sa cer formularele de compensatie caldura .Domnul administrator mia spus ca nu beneficiez de acest lucru pentru ca am restante.Mentionez ca toti cei 4 membri ai familiei suntem SOMERI .Datimi si mie un raspuns acoperit de lege.Va multumesc anticipat
Ati cerut formular de la administrator. Va spus ca "nu beneficiez de acest lucru pentru ca am restante " , adica nu beneficiati de serviciile administratorului care a fost dupa formulare, care munceste si intocmeste situatiile, care le centralizeaza, etc.
Nu stiu de cat timp nu ati platit intretinerea sau ce restante aveti dar s-a intamplat si la noi sa vina un proprietar "restantier de serviciu" sau "de profesie" sa solicite, sa sesizeze ceva si a fost tratat ca unul din afara asociatiei deoarece nu mai facuse o plata de 10 luni.
In acest sens eu consider ca administratorul a incercat sa va determine sa platiti restantele.
Dv aveti dreptul la compensare in functie de venituri dar aveti si obligatii fata de asociatie.
Dispozitiile in vigoare referitoare la conditiile de acordare ajutoare caldura pentru iarna 2009-2010 nu sunt conditionate de aspectele mentionate de catre dvs.
Legal ca si moral fata de restul proprietarilor din cadrul asociatiei de proprietari al carui membru sunteti,este sa achitati partial restantele care va revin in cadrul asociatiei de proprietari,astfel incat sa puteti solicita beneficierea de ajutorul acordat pentru incalzire.
Ca urmare a acumularii de restante la plata obligatiilor de intretinere,este de inteles atitudinea administratorului manifestata fata de dvs cu scopul evident de a va determina sa acoperiti restantele
Fond de rulment
user43
In asociatia de proprietari ,din care fac parte , fondul de rulment apare trecut in cheltuielile de intretinere curenta, generand astfel penalitati ptr ... (vezi toată discuția)