avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Adopție copil
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Adopție copil

Dacă am fost asistent maternal în cadrul protecției copilului, iar acum am ieșit la pensie se poate sa adopt un copil, iar tutorele copilului sa fie fiul meu din străinătate,? Menționez ca după finalizarea actelor de adopție fiul meu vrea sa îl ia în străinătate la el, se poate aceasta adopție?
Copilul respectiv a fost în plasament iar acum este în plasament simplu la mine, fiind crescut de la 1 an pana în prezent, având 8 ani.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
Spiciuc Paraschiva, utilizator

Alte discuții în legătură

Ccc copil adoptat Gdp1 Gdp1 Sunt asistent maternal și urmează sa adopt copilul pe care îl am în plasament. Dupa finalizarea adoptiei imi va fi incetat contractul de munca de catre ... (vezi toată discuția)
Plasament bebelus Nicol12 Nicol12 Buna ziua,verisoara mea a nascut in noiembrie 2016 si a vrut sa dea copilul la orfelinat.Eu am vorbit cu dna de la protectia copilului si l-am luat in ... (vezi toată discuția)
Deces copil- cine este vinovat? Roman85 Roman85 o fata de 14 ani care urma sa fie data in plasament la o familie a fos calcata de un tir Fata era pe bicicletă. A ieșit de pe un drum ... (vezi toată discuția)