Buna ziua am fost prins în ianuarie băut la volan.si mi sa reținut permisul .am deja un dosar iar acum mă prins din nou băut și fără permis.pot sa stiu va rog să-mi spuneți la ce mă aștept.o sa ma bage in pușcărie?
dietmarkrutsch
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
dacă deja odată ați condus băut la volan ceea ce e foarte grav pentru alții dar și pentru Dvs, adică ați fost pericol social, acum dacă cu tot cu sancțiunea existentă nu v-ați potolit în mod firesc ar fi închisoare. asta consider a fi măsura potrivită. din pdv legal prima sentință se va transforma și ea în închisoare deoarece ați încălcat regulile din perioada de probațiune și al doilea dosar este evident sancțiune direct cu închisoare. nu e firesc?
gigiz
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Aha. Deci te-au prins o data si cand ai vazut ca ai scapat doar cu suspendare ti-ai zis ca mai merge sa faci aceeasi chestie.
Eu sper sa primesti acum o pedeapsa cat mai mare cu executare.
Macar o vreme stim si noi ca am mai scapat de un iresponsabil.
viorel55
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce atata vrajeala, anulat permisul pe viata si LA PUSCARIE !! . Pentru astfel de baieti cu capul mic, mic de tot, astia ne bombardeaza zilnic cu legi care mai de care mai dure . Ati mai vazut pe aici diversi cretinei, care dau cu masina peste oameni, pe trecerea de pietoni si grija lor este cum sa recapete mai repede dreptul de a conduce.
2 suspendari
mihaila2
Buna ziua,
Am si eu o intrebare ce sanse am sa pot primi doua pedepse cu suspendare am semnat un accord de recunoastere in care pedeapsa este 2.4 ani cu ... (vezi toată discuția)