avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizitare minor

Buna ziua . As vrea sa ma ajutati cu o problema ... sunt divortata , in urma divortului s a stabilit un program de vizita a minorului, week end ul 1 si 3 din luna plus a doua jumatate din vacante . As dori sa stiu ce fac in situatia in care eu am bilet la mare cu copilul in vacanta si tatal vine la vizita exact in acel week end ? Mentionez faptul ca tatal nu vine sa ia copilul la vizita dupa programul stabilit decat f rar iar atunci cand vine este mereu pus pe harta sau o face doar atunci cand stie ca vrem sa plecam undeva pentru a ne strica planurile . Situatia dintre noi este mereu una conflictuala , nu ii plateste pensia alimentara copilului desi l am.actionat in instanta .Exista posibilitatea sa am probleme din cauza faptului ca nu o sa fiu cu copilul acasa cand are program de vizita ? Cum trebuie sa pricedez pentru a nu avea probleme ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:16, 4 Iunie 2018
Adunați dovezi ca vine rar.
Încercați să folosiți camere de supraveghere.Cereti asociației sa stocheze imaginile prin cerere scrisă si sa fie folosite doar in justitie.Daca nu va înțelegeți cu asociația puteți apela la avocat și chiar să îi dati in judecata.
Practic sunteti obligată să îi respectați programul de vizita dar daca el nu il respectă trebuie să va descurcati...
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor Ramona Manea 27 Ramona Manea 27 Buna seara ! Doresc sa plec in concediu cu copilul la mare si am realizat ca in week endul in care com fi la mare , tatal are program de vizita . Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Refuz acord de iesire din tara cand e programul de vizitare, consecinte wakeupdolores wakeupdolores Daca mama copilului doreste sa plece cu copilul din tara cand este programul copilului cu mine pot sa refuz?? Eu am un program de doua dati pe luna (de sambata ... (vezi toată discuția)
Drept vizita la minor solenza solenza buna ziua.am o colega care a divortat acum cateva luni.in urma intelegerii in fata judecatorului si a sentintei de divort s a stabilit domiciliul copilului ... (vezi toată discuția)