avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract comodat punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract comodat punct de lucru

As dori sa stiu daca se poate infiinta un puct de lucru pe baza unui contract de comodat si mai ales daca acest contract trebuie autentificat la notar sau nu?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:57, 1 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Se poate infiinta un astfel de punct de lucru, iar contractul de comodat- fiind un contract prin care una dintre parti, numita comodant, transmite in folosinta temporara si gratuita unei alte parti, denumite comodatar, un bun determinat cu obligatia ca aceasta din urma sa-l inapoieze, in individualitatea sa, comodantului - nu trebuie incheiat in forma autentica. Aceasta deoarece prin efectul contractului, comodatarul dobandeste numai dreptul de folosinta, comodantul pastrandu-si calitatea de proprietar.
Cu stima !
Raspunsul de mai sus e mai mult decat complet.

Felicitari autorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare rol fiscal - contract de comodat mirelaelena mirelaelena Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie in ceea ce priveste plata imopzitului pe cladire in cazul unui contract de comodat Mai exact cui revine si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat carcasa carcasa buna ziua, pot sa fac un contract de comodat pentru locuinta unui cetatean strain? pana acum am avut un contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Comodat-imi raspunde si mie cineva va rog cesar cesar SUNTEM 4 MOSTENITORI PE CASA BUNICULUI DIN PARTEA TATALUI CARE ESTE DECEDAT.AM FACUT ACT DE MOSTENITORI CU DREPTURI LEGALE..2 FRATI SI MAMA AU FACUT FARA ... (vezi toată discuția)