avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare

Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca e posibil sa imputernicesc pe cineva (de acolo unde am domiciliul) sa imi inmatriculeze masina pe numele meu, care am cumparat.o din alt judet unde am doar resedinta? si daca da, cum? am copii dupa buletinul fostului proprietar, fisa de inmatriculare facuta aici si contract de instrainare-dobandire a unui mijloc de transport
Cel mai recent răspuns: petr3 , utilizator 13:33, 4 Iunie 2018
Incheiati procura notariala pe numele celui care doriti sa defsaoare demersurile pentru inmatriculare auto
Ati precizat detinerea anumitor documente,auto-certificat fiscal aveti ?
nu am certificat fiscal; va trebui obligatoriu pt inmatriculare ?
trebuia sa imi dea fostul proprietar atunci cand am incheiat contractul sau asta va trebui sa il scot eu cand ajung in judet la mine sau persoana pe care as imputernici-o?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vânzare cumpãrare mașinã cu martor, prin mediator. valid sau nu ? vodatudor vodatudor Am cumpărat săptămâna trecută un autotorism de la o persoană care aparent este fiica proprietarului mașinii (mediatorul). Sa încheiat un contract ... (vezi toată discuția)
Actele vanzare auto Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism, care apartine tatalui meu si nu sunt familiarizat cu procedura de vanzare.Eu locuiesc in Bucuresti, iar masina ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism pe numele sotiei Visarex Visarex Buna ziua, O intrebare scurta: Vreau sa cumpar un auto din alt judet. Problema este ca vreau sa o inmatriculez pe numele sotiei, insa nu vreau sa o iau si ... (vezi toată discuția)