Buna ziua.
- in situatia in care un student/20 de ani, care primeste pensie de intretinere, a fost angajat part-time doar 2 luni (noiembrie -decembrie 2017), acesta mai are dreptul la pensie de intretinere?
- stiu ca pierde dreptul la pensie in cazul in care de angajeaza dar nu stiu pe ce perioada se pierde acest drept....total sau doar pe perioada cat a fost angajat?
- unde trebuie sa ma adresez pentru a inceta plata pensiei, in acest caz, cumva Judecatoriei care a dat decizia de plata a pensiei de intretinere?
Va multumesc, TIBERIU.
P.S. mai mult de atat am aflat ca adolescentul nu mai frecventeaza cursurile facultatii si pierde vremea prin Bucuresti, pe banii ..........
Depinde de nevoile copilului si de suma pe care a primit-o ca venit, daca i-a ajuns etc. Pensia trebuia intrerupta atunci, in acele luni.
Ar trebui notificat si negociat, poate compensati cu urmatoarele luni.
Cat timp e la facultate, trebuie intretinut. Independent de rezultatele sale bune sau slabe ori de prezenta.
Drept somaj
carmen2011
Buna ziua
Am nevoie de niste informatii va rog...prima ar fii ca,eu sunt in somaj acum,restructurare la locul de munca,si am intrat la facultate la stat..mai ... (vezi toată discuția)