avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care este perioada de solutionare a unei cereri de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care este perioada de solutionare a unei cereri de transfer de la un birou la altul?

In 16.04.2018 am facut o cerere de transfer schimbare a locului de munca de la un birou la altul.
intrebare:in cat timp se solutioneaza astfel de cerere? pana in present nu am primit nici in raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 5 Iunie 2018
Legea nu prevede un anumit termen pentru sectorul privat, ci numai pentru sectorul public .... asa ceva ar trebui sa regasiti in reg.intern termenele de solutionare a cererilor.
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
buna seara! am citit regulamnetul de ordine interioara si nu este specificat un termen in acest sens? lucrez la o institutie de stat,de distributie a energiei electrice, unde nu curge lapte si miere cum se vede din afara societatii.
In acest caz, consider ca trebuie sa primiti raspuns in termen de 30 de zile,potrivit OG 27/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere catre angajator silviu35 silviu35 IN cit timp trebuie sa imi raspunda angajatorul la cerere solicit 3 zile lucrate la negru,am probe cu tel mobil,pe ce lege si articol imi intemeiez cererea. (vezi toată discuția)
In cat timp se poate raspunde la o cerere facuta superiorilor gege36 gege36 Buna ziua. Numele meu este George si as vrea sa-mi spune-ti si mie in cat timp se poate raspunde la o cerere, sa zicem, oricare cere, catre director, catre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,a depus cineva plângere la onjn ? cam în timp se ... Mariiii1594 Mariiii1594 Buna ziua ,a depus cineva plângere la ONJN ? Cam în timp se solutioneaza un caz? (vezi toată discuția)