avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inapt pentru armata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inapt pentru armata

Buna seara.
Băiatul meu a dorit sa între in armata.... toate bune.
Ne-am înscris la CMZ CRAIOVA apoi am făcut programare la vizita medicală ,când a venit ziua programării am mers la spitalul militar și am început testele medicale toate au fost perfecte pana unde credeți???
Greutate....băiatul are 1,82 și greutate 57 kg trebuia sa aibă 67 kg deci.....inapt !!!! Acum vine întrebarea ....se poate duce la CMZ sa solicite livretul militar Pt ca a fost declarat inapt???

Alte discuții în legătură

Bună ziua am 49 de ani și sunt pompier de 15 ani. sufăr de ... Koasz72 Koasz72 Bună ziua Am 49 de ani și sunt pompier de 15 ani. Sufăr de miopie.la ochiul drept care cu timpul a ajuns la destul de mare -8. Ochiul stâng este normal.Dr ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie Razvan2344 Razvan2344 Buna seara. Acum o luna am fost oprit de un echipaj de politie, am prezentat actele, iar apoi am suflat in dragger unde am avut o alcoolemie de 0,67, am mers ... (vezi toată discuția)
Inapt medical-armata dezorientat dezorientat Sunt diagnosticat ca seropozitiv si mi-as dori o cariera in aviatie ca pilot.Problema este ca pe unde am intrebat(armata-medicina muncii) daca ... (vezi toată discuția)