avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... nerespectare obligatii \"contractuale\"
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

nerespectare obligatii "contractuale"

Buna ziua!
Am dat unei I.I. niste bani pentru realizarea unui acoperit pe balconul apartamentului meu, aflat la ultimul etaj al blocului. Desi nu avem un contract scris si nici o facura, am inregistrari telefonice cu acesta recunoscand faptul ca a luat bani si promitand ca va veni. ceea ce ma intereseaza, vrand sa-l dau in judecata, este legea care reglementeaza contractele de prestari servicii de acest gen si pedepsele nerespectarii obligatiilor contractuale. Multumesc!
Politistii sunt dispusi sa spuna orice pt a nu se incarca cu lucrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari handsu handsu In cazul in care un chirias solicita proprietarului respectarea clauzelor contractului de inchiriere semnat de ambele parti in comun acord ,care contine ... (vezi toată discuția)
Filmare cu camera ascunsa buna ziua, daca o persoana filmeaza ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu filmare cu camera ascunsa Buna ziua, daca o persoana filmeaza pe ascuns cu telefonul mobil, inregistrand o conversatie cu personalul unui azil, inregistrare ... (vezi toată discuția)
Proces impotriva chiriasilor zgomotosi / proprietarului renton renton Buna ziua, Am cumparat acum 6 luni un apartament. Imediat ce ne-am mutat, am observat ca vecinii nostri de deasupra, sunt fiinte nocturne, dorm ziua, iar ... (vezi toată discuția)