avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi s-a umplut paharul după ce am tot fost hărțuit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi s-a umplut paharul după ce am tot fost hărțuit de un grup de indivizi, și l-am lovit rău pe unul dintre ei. Ce aș putea păți?

Salut am 1 individ care l-am batut din cauza ca am fost certat cu alti 2 prieteni si asta care lam batut sa dat in gasca cu ei,si pe unde ma vedea,ca treceam cu masina de fiecare data imi aratau semne obscene si alte haimaieli prostesti si amenintandu-mi prietena ca o bate de fata cu mine.,Trecand pe drum fara saii bag in seama,aceeasi chestie ca de fiecare data,am parcat masina frumos si mam dus la ei sa vb,tot frumos,..cu frumosul nu sa putut ,radeau ca prostii si sa ridicat cocosu de pe leagan,si iam dat una de a cazut si sia spart capul,si acum e la spital,..ce imi poate face..pe cand tot el e ala care ma starneste?Mentionez ca am mai fost odata la politie,si nu sa rezolvat nimic....de accea mam dus la taicasu si iam spus sa se potoleasca...nu sa potolit,l-am potoolit eu intr-un fel sau altul...iar acuma taicasu spune ca ma da in judecata,,,ce imi poate face in cazul meu ?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate depune plangere penala impotriva dvs. Incadrarea se face in functie de zilele de ingrijiri medicale.
Riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat.
Din cate am inteles sta vreo 4-5 zile,dar el e cel care ma provocat si imi arata semne obscene...eu am indurat de multe ori...am fost la taicasu,nu la linistit,am fost si la politie impotriva celor 2,victima danduse cu ei,dupa ce am fost la politie ...
O cale de scapare nu exista?Consider ca el este cel vinovat,,ca ma provocat de multe ori
Daca va intelegeti cu el sa-si retraga plangerea, se dispune clasarea.
Pai până acum s-a întâmplat ceva ? A făcut vreo plângere și ai fost chemat la poliție ?
Momentan, nu faci nimic. Asteapta sa vezi ce se va întâmpla.
Nu cred că vei plati ceva.
La cum se "chinuie" poliția cu dosarele pe care le are, nu cred că o să ai prioritate.

Așadar, stai liniștit. Daca murea era mai rău.

Alte discuții în legătură

M-am aparat impotriva hotilor- consecinte? CalinAdrian93 CalinAdrian93 Două persoane au încercat să îmi fure portofelul din borsetă în staţie, i-am văzut, au sărit la bătaie la mine, eu m-am apărat, dar amândoi au ... (vezi toată discuția)
Violarea de domiciliu ContSters82607 ContSters82607 buna ziua.unui prieten de-al meu i s-a intocmit dosar penal astfel; tatal lui a fost in nenumarate dati jignit si amenintat de catre amantul sotiei sale (il ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu bataie marianviorel marianviorel Buna ziua,de vreo luna am probleme cu un vecin recent intors din strainatate,pe care l-am reclamat la politie intr-o noapte pentru ca daduse muzica prea ... (vezi toată discuția)