avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate persoane la plata intretinerii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

persoane la plata intretinerii

daca am doua proprietati, la una locuiesc 3 persone si la cealanta ma duc doar sa verific propietatea nu locuiesc ,dar la cea care nu locuiesc conducerea blocului ma pus la plata 1 unei persone este corect?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:41, 5 Iunie 2018
Atat timp cat dv ca si proprietar informati oficial presedintele de asociatie ca in imobil nu locuieste nimeni este temeinic si legal ca in evidente sa fie consemnate 0 persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere asociatie de proprietari traianp traianp buna ziua am si eu o intrebare. il cadrul asociatiei de proprietari in care locuiesc sunt anumite persoane care locuiesc permanent nu platesc intretinerea pe ... (vezi toată discuția)
Salarii in asociatia de proprietari THEODORA30 THEODORA30 Vreau sa aflu daca proprietarii de apartamente pot afla ce salarii au cenzorii de la asociatie? Inclusiv presedintele,administratorul contabilul si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Donatie mtanta mtanta Buna ziua! Va rog frumos a ma ajuta cu o lamurire: am primit ca donatie (cu uzufruct viager) o locuinta de la o matusa care nu are mostenitori directi (pana ... (vezi toată discuția)