avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CERERE DE STARUIRE IN EXECUTARE
Discuție deschisă în Executare silită

CERERE DE STARUIRE IN EXECUTARE

Buna ziua.In baza unei cerere de staruire din partea creditorului , executorul judecstoresc poate pune poproire pe venit? este cererea de staruire un act de executare? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia2015 , utilizator 11:51, 13 Iunie 2018
am facut cerere de contestatie, cand am primit acasa prima cerere de staruire cu suma respectiva, si a respons-o pe motiv ca am contestatia tartiv.eu nu am facut contestatie la executare acum pentru incheierea din 2015 cu suma de 2185 euro, eu am facut contestatie la executare la procesul verbal cu noua suma de plata .astept sa pot depune cerere de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit principal suplimenar iulia2015 iulia2015 Buna ziua. In urma unei incheieri date de judecatorie se infiinteaza poprire pe salariu pentru o suma care reprezinta debit principal, o alta suma care ... (vezi toată discuția)
Poprire/executare silita VladQW VladQW Cazul de fata: Un credit de 10000 euro. Rata lunara vreo 300 euro. Valoare restanta credit, nu departe de 10000 euro. Intre timp amandoi sunt restructurati ... (vezi toată discuția)
Optiuni girant executat silit shadow_2 shadow_2 Buna ziua, am nevoie de cateva sfaturi privind optiunile pe care le am (acum) in calitate de girant in situatia de executare silita pe salariu. Iata datele ... (vezi toată discuția)