avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pașaport CRDS pentru minor încredințat spre ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pașaport CRDS pentru minor încredințat spre creștere și educare prin sentință din 2010

Bună ziua,
Cineva ma poate lămuri dacă este posibilă obținerea pașaportului CRDS pentru un minor care a fost încredințat spre creștere și educare mamei, care evident terebuie sa ceară și ea pașaport CRDS, prin sentință definitivă și irevocabilă prin neapelare, din (atentie!) anul 2010.
La consulat i se cere consimțământul tatălui, conform Noului Cod Civil, care a intrat în vigoare DUPĂ dictarea sentinței.
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu un copil minor felice76 felice76 Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la conditiile care sunt impuse pentru iesirea din tara a unui copil minor.Precizez ca imi este incredintat ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin pasaportul copilului meu minor fara semnatura fostului sot florinionela florinionela ma numesc ionela sant divortata din anul 2010 ,in urma divortului am obtinut increditantarea copilului minor pentru crestere iar fostul sot a trebuit sa imi ... (vezi toată discuția)