avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune vanzare

Buna ziua. Am facut o promisiune de vanzare in anul 2006. Cel caruia i-am promis, a decedat in 2015, fara a fi facuta vanzarea. Mostenitorii lui mai au dreptul la acea promisiune? Exista vreun termen pentru a-si scoate certificat de mostenitor? Pt ca nu au scos inca niciun certificat de mostenitor. Eu sunt obligat acum sa fac vanzarea in favoarea mostenitorilor? Va rog raspuns mail goasadiflorin@gmail.com.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ludovico , utilizator 23:05, 5 Iunie 2018
Ati primit un avans la incheierea promisiunii?
Din ce motive nu ati finalizat tranzactia timp de 9 ani?
Daca nu a fost notata promisiunea in cartea funciara, nu ati primit avans si nu au fost intocmite acte aditionale de prelungire la expirarea termenului promisiunii nu aveti de ce sa vindeti mostenitorilor promitentului cumparator.
Ati primit un avans la incheierea promisiunii?
Din ce motive nu ati finalizat tranzactia timp de 9 ani?
Daca nu a fost notata promisiunea in cartea funciara, nu ati primit avans si nu au fost intocmite acte aditionale de prelungire la expirarea termenului promisiunii nu aveti de ce sa vindeti mostenitorilor promitentului cumparator.
Am primit avans. Nu s-a facut vanzarea pt ca e vorba de o casa nationalizata care nu se putea vinde atunci. Promisiunea este in cartea funciara. Mostenitorii nu au certificat de mostenitor.
Care a fost termenul maxim stabilit in promisiune pentru perfectarea vanzarii?
Nu a fost pus termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare crinaral crinaral Bunica a decedat acum 6 luni (mai2016). Dupa moartea ei a venit un domn care pretinde ca bunica a semnat cu el o promisiune de vanzare pentru un teren in anul ... (vezi toată discuția)
Semnare contract de arendare ulterior unei vechi promisiuni bilaterale de vanzare - cumparare mrsmith mrsmith Buna ziua, In anul 2010 am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare asupra unui teren, urmand ca firma respectiva sa faca demersurile pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va expun urmatoarea situatie: in luna mai am incheiat ... danieltan danieltan Buna ziua! Va expun urma toarea situatie: In luna mai am incheiat cu o persoana fizica un inscris - promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren, ... (vezi toată discuția)