avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... job week-end
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

job week-end

Buna ziua, as dori o parere. Sunt angajat pe week-end(part time) si mi-a fost blocata marirea salariala pe motiv ca nu mai fac angajari pe acel post.In schimb,firma inca posteaza anunturi de angajare in care este mentionat si postul. Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:32, 5 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum v-a fost blocata majorarea salariului ?
verbal. nu am semnat nimic. doar mi s-a comunicat.( ideea este ca vor ca toti angajatii de la acest program sa se mute la 8h sau 6h)
Ce inseamna blocare , ce v-a spus angajatorul ?
Directorul a spus ca nu se mai fac angajari pe week-end si au fost blocate angajarile si inclusiv maririle de salariu.nu am primit acte aditionale,nimic..
Actele aditionale se intocmesc numai in situatia in care se modifica ceva din c.i.m.

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca minor theoc theoc ce trebuie facut de catre angajator, daca minorul angajat a ajuns la majorat? care este termenul de transmitere la itm a modificarilor ... (vezi toată discuția)
Program de lucru ancuta_panaite@yahoo.com ancuta_panaite@yahoo.com Bună ziua, Este normal sa se lucreze în timpul săptămânii de L-V =6h/zi, iar sâmbăta și duminica 10h/zi, un week-end Full, următorul liber și tot ... (vezi toată discuția)
Temei legal spor de weekend TAXFIN ACCOUNTING SRL TAXFIN ACCOUNTING SRL Trebuie sa fac un act aditional in care sa acord unui salariat un spor de weekend de 1%. Imi puteti spune va rog in baza carui articol din codul muncii sa fac ... (vezi toată discuția)