Am inchiriat casa , cu contract , unei firme . Contract care a fost reziliat incepind cu 15 septembrie 2oo9 cu acordul ambelor parti,urmind ca spatiul sa fie eliberat pina la 1 octombrie 2009. Ce pot face acum, sa pot intra in casa mea care este ocupata partial inca cu bunuri ale firmei? De cate ori am reusit sa mai comunic telefonic cu patronul sau cu sotia lui , au promis evacuarea spatiului, dar nu au luat nici o masura . De la un timp nu mai raspund apelurilor mele .
puteti sa le trimiteti o notificare scrisa prin care sa le puneti in vedere ca pana la data de... sa evacueze, in caz contrar "ii ajutati dv" le scoateti lucrurile in strada.Poate chiar nu mai au nevoie de ele...;)
Notificarea poate fi formulata de dv si o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
Sau apelati la un executor judecatoresc si faceti notificarea cu ajutorul si sub indrumarea acestuia.
Inchiriere spatiu
camypos
Va rog sa ma ajutati intr-o problema ciudata: sotul meu si cu mine detinem in proprietate un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme, cu contract inregistrat ... (vezi toată discuția)