avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuarea din imobil a unui fost chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuarea din imobil a unui fost chirias

Am inchiriat casa , cu contract , unei firme . Contract care a fost reziliat incepind cu 15 septembrie 2oo9 cu acordul ambelor parti,urmind ca spatiul sa fie eliberat pina la 1 octombrie 2009. Ce pot face acum, sa pot intra in casa mea care este ocupata partial inca cu bunuri ale firmei? De cate ori am reusit sa mai comunic telefonic cu patronul sau cu sotia lui , au promis evacuarea spatiului, dar nu au luat nici o masura . De la un timp nu mai raspund apelurilor mele .

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:24, 3 Noiembrie 2009
puteti sa le trimiteti o notificare scrisa prin care sa le puneti in vedere ca pana la data de... sa evacueze, in caz contrar "ii ajutati dv" le scoateti lucrurile in strada.Poate chiar nu mai au nevoie de ele...;)
eu.ro.lex a scris:

puteti sa le trimiteti o notificare scrisa ..................................

prin notificare , intelegand o scrisoare recomandata trimisa de mine sau ce/cum ?

Va multumesc !
Notificarea poate fi formulata de dv si o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
Sau apelati la un executor judecatoresc si faceti notificarea cu ajutorul si sub indrumarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari -contract de inchiriere eugen.stanisteanu eugen.stanisteanu O sa incerc pe scurt sa va prezint situatia asociatiei noastre de proprietari. Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari, unde datorita unor neintelegeri am ajuns sa ... (vezi toată discuția)
Chiriasul nu a achitat chiria de 2 luni, ce pot face sa il dau afara andreeapiciorus andreeapiciorus Din pacate, ma tot duce cu zaharelul si profita in mare parte pentru ca eu nu mai locuiesc in Romania. Contractul ar expira in iunie, dar vreau sa il dau ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu camypos camypos Va rog sa ma ajutati intr-o problema ciudata: sotul meu si cu mine detinem in proprietate un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme, cu contract inregistrat ... (vezi toată discuția)