avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Investitii locuinta fara acte
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Investitii locuinta fara acte

Buna ziua. Eu investesc in casa parinteasca unde locuiesc impreuna cu sotul si copilul. Mai am o sora plecata in strainatate. Intrebarea mea estea daca sa mai investesc in casa daca nu avem acte, casa e pe numele tatalui. Intr o disputa avuta cu parintii ei sustin ca noi trebuie sa investim fiindca stam in casa. Desigur ca parintii nu au contribuit in 20 de ani de cand suntem casatoriti absolut deloc la casa. Va multumesc si va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, fiindca presiunile sunt fff mari.
Cel mai recent răspuns: Michi2475 , utilizator 16:21, 5 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investiții casa parinteasca Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Eu locuiesc cu familia mea alcătuită din soț și copil împreuna cu părinții mei. De 20 de ani de când locuim aici doar noi am făcut ... (vezi toată discuția)
Drepturi egale? Michi2475 Michi2475 Buna ziua, Eu locuiesc cu parintii mei impreuna cu sotul si copilul in casa parinteasca care e pe numele tatalui. Aici stam de 19 ani si am investit fff mult ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate ContSters442034 ContSters442034 Buna ziua. Locuiesc in casa parintilor mei impreuna cu sotul si copilul meu + parintii. Noi de 19 ani de mariaj am investit doar in casa aceasta, dar cam sotul ... (vezi toată discuția)