avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Investiții casa parinteasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Investiții casa parinteasca

Buna ziua. Eu locuiesc cu familia mea alcătuită din soț și copil împreuna cu părinții mei. De 20 de ani de când locuim aici doar noi am făcut investiții la casa. Casa este pe numele tatalui meu. Eu mai am o sora in străinătate care la momentul când noi am tot lucrat la casa zicea ca ea nu are pretenții la casa fiindcă ea e plecată demult in străinătate și nu a contribuit cu nimic la casa. Acuma intr-o zi având o mica disputa, șora mea zice ca doară și ea are pretenții la casa. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac pe viitor. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 11:56, 13 Mai 2019
Din pacate legal are dreptul. Parintii va pot face vanzare-cumparare. Simplu fapt ca sora spune ca nu are pretentii...nu inseamna nimic din pct de vedere legal. Daca parintii sunt de acord, cea mai sigura varianta este actul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitii locuinta fara acte Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Eu investesc in casa parinteasca unde locuiesc impreuna cu sotul si copilul. Mai am o sora plecata in strainatate. Intrebarea mea estea daca sa mai ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate ContSters442034 ContSters442034 Buna ziua. Locuiesc in casa parintilor mei impreuna cu sotul si copilul meu + parintii. Noi de 19 ani de mariaj am investit doar in casa aceasta, dar cam sotul ... (vezi toată discuția)