avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respins revizuire- ca inadmisibila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respins revizuire- ca inadmisibila

Am fost martor la o infractiune la usa apartamentului mamei mele,l- am prins pe un reprezentant al unei S.C de salubritate,cum batea in usa cu putere,producind infundarea usii metalice din cauza cheilor.La audierii,a ramas sa fie citata si proprietara ,dar cel care a facut ancheta,nu a mai facut asa ceva,trecindu- ma pe mine - parte vatsmata.Am incercat si prin revizuire,sa se indrepte eroarea si proprietara sa isi puna conditiile si mai ales ca eu nu detin acel bun,dar acum din nou se respinge revizuirea ca inadmisibila! Ce mai pot face ,ca proprietara bunului sa fie audiata ca parte vatamata si pretentiile pentru usa distrusa.
Cel mai recent răspuns: catta1 , utilizator 17:20, 5 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art224 alin(1) si art 202 alin(1) Adina00 Adina00 Buna ziua, Am o intrebare referitoare la faptul ca s/a dipus arestarea preventiva a inculpatului pt 24 de ore. Dupa audierea la procuror a celor doua ... (vezi toată discuția)
Rog putin ajutor. la ce se refera ultima fraza a art. 497din cpc ca nu inteleg LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie la ce se refera ultima fraza din art.497 din CPC cu textul ,,In cazul in care casarea s-a facut pentru ca [b]instanta a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala contra presedintelui asociatiei de proprietari ptr abuz in functie husseincudop husseincudop Locuiesc cu chirie de 15 ani intr-un ap alaturi de cei 3 copii si tatal meu paralizat de peste 10 ani. In tot acest timp banii ptr cheltuielile de ... (vezi toată discuția)