avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescritie extinctiva- la cerere cu valoare redusa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescritie extinctiva- la cerere cu valoare redusa

Problema este in felul acesta- din 2010 mama mea a depus la administratorul asociatiei,cerere de scoatere de la intretinere si furnizori pe perioada nedeterminata.Smecherul de administrator a trecut- o la apa si canal,fara a tine seama de cerere,in anul 2012- i sa atras atentia si acesta si- a revenit,raminind unele cheltuieli trecute fictiv,de care mama mea nu a stiut pina in 2017- cind din nou a fost trecuta fortat la apa si canal/ salubritate fara sa beneficieze de serviciile acestea.Din nou i sa atras atentia administratorului,care obligat de imprejurarii si aflind ca poate ajunge pe mina legii a facut la apa regularizare,totul fiind pe 0, dar la salubritate nu a mai dorit.Facind cerere si trimitind ,,N" notificari scrise prin care in 2017 au fost in numar de 14, societatea comerciala,chiar oferindu- se intelegere amiabila inregistrata la sediul acesteia,introduce actiune - valoare redusa! Se poate invocs prescriptia extinctiva ? Mai ales ca administratorul a infiintat pina si asociatia de proprietari pe acte false,am gasit cs pina si la inscriere in asociatia de proprietarii - demnatura si buletinul mamei sunt falsuri. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:21, 6 Iunie 2018
Formulati aparari pt cerere de valoare redusa. Pentru datoriile mai vechi de 3 ani probabil ca a itnervenit prescriptia. Pentru falsuri: plangere penala. Ideal ar fi sa contactati un avocat macar sa va indrume.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari mai vechi de 3 ani magdamaria magdamaria buna ziua, as vrea sa stiu daca este adevarat ca penalizarile mai vechi de 3 ani se prescriu. si daca da, imi puteti spune ci care este temeiul legal pt ... (vezi toată discuția)
Contracte de furnizare utilitati niotin niotin As dori sa adresez celor ce sunt in tema o intrebare referitoare la asociatiile de Proprietari legal constituite, as formula-o asa: O asociatie de ... (vezi toată discuția)
Decret 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva Lokatar Lokatar Mai este in vigoare Decretul 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva ? Se aplica la acest moment in asociatiile de locatari-proprietari? (vezi toată discuția)