Problema este in felul acesta- din 2010 mama mea a depus la administratorul asociatiei,cerere de scoatere de la intretinere si furnizori pe perioada nedeterminata.Smecherul de administrator a trecut- o la apa si canal,fara a tine seama de cerere,in anul 2012- i sa atras atentia si acesta si- a revenit,raminind unele cheltuieli trecute fictiv,de care mama mea nu a stiut pina in 2017- cind din nou a fost trecuta fortat la apa si canal/ salubritate fara sa beneficieze de serviciile acestea.Din nou i sa atras atentia administratorului,care obligat de imprejurarii si aflind ca poate ajunge pe mina legii a facut la apa regularizare,totul fiind pe 0, dar la salubritate nu a mai dorit.Facind cerere si trimitind ,,N" notificari scrise prin care in 2017 au fost in numar de 14, societatea comerciala,chiar oferindu- se intelegere amiabila inregistrata la sediul acesteia,introduce actiune - valoare redusa! Se poate invocs prescriptia extinctiva ? Mai ales ca administratorul a infiintat pina si asociatia de proprietari pe acte false,am gasit cs pina si la inscriere in asociatia de proprietarii - demnatura si buletinul mamei sunt falsuri. Ce se poate face?
Formulati aparari pt cerere de valoare redusa. Pentru datoriile mai vechi de 3 ani probabil ca a itnervenit prescriptia. Pentru falsuri: plangere penala. Ideal ar fi sa contactati un avocat macar sa va indrume.
Pierderi retea apa
ellyna_57
Buna seara,
Cand si cum sunt regularizate pierderile de apa ce rezulta ca diferenta intre valoarea facturii emisa de furnizor si contoarele individuale din ... (vezi toată discuția)