avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi pot recupera banii in vreun fel
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi pot recupera banii in vreun fel

Buna ziua ! Apelez la cunoștințele dumneavoastra cu speranța ca ma veți indruma intr-o directie , eu aflandu-ma in pom si pomul in aer .
Dintr-o relatie de concubinaj pe o perioada de 2 ani ,s-a nascut fetita mea care acum are 8 luni .De aproximativ 3 luni de zile tatal nu contribuie cu nimic la cresterea ei , noi fiind despartiti. Motivand ba ca nu are bani(desii munceste), ba ca , copilul are indemnizație (bani pe care ii luam dupa urma muncii mele,nicidecum a lui).
Iar uneori ma ameninta ca imi ia copilul ,pentru asta sunt capabila sa lupt pana in panzele alb. Detin dovezi in care ma ameninta ca se arunca pe geam , dovezi in care recunoaste ca are probleme cu alcoolul. (Nu i-as da copilul nici in ruptul capului)
Alta problema ar fii ca in timpul relatiei, a achizitionat o casa prin credit bancar pe numele lui , iar pentru ca nu avea bani de avans , mama mea a scos credit de nevoi personale pentru a ne ajuta, el promițand ca va platii ratele si ca in acea casa vom sta cu totii. Dupa ce si-a vazut sacii in car ...
Acum cand relatia s-a sfarsit , bineinteles ca nici ratele nu mai vrea sa le plateasca , nici bani copilului nu ii da. Intrebarea mea este , am vre-o sansa sa scot banii de la el in vreun fel ? Sau va trebui sa-mi cresc copilul singura si sa platesc si ratele 5 ani ? La notar nu s-a facut nici un act precum ca i-am dat banii si nici in actele casei nu figurez :(
Va multumesc anticipat ! O zi buna !

Alte discuții în legătură

Custodie copil licurici1996 licurici1996 buna ziua!sunt intr o situatie foarte delicata si nu am niciun raspuns la intrebarile mele..va rog sa ma ajutati!!!sunt intr o relatie de concubinaj de 5 ani ... (vezi toată discuția)
Legea concubinajului ramiha ramiha Buna ziua, Sora mea este in urmatoarea situatie: a locuit cu un barbat timp de 5 ani, fara a fi casatoriti. In acest timp, au achizitionat anumite bunuri in ... (vezi toată discuția)
cum se impart copiii Covaci emil Covaci emil Buna sunt tatal a 2 copii (3-6ani) sunt in concubinaj de 10 aju cu mama copiilor mei , avand in vedere ca nu mai merge relatia intre noi... si timp de 11 ani ... (vezi toată discuția)