avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca gestionar vanzator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca gestionar vanzator

Buna seara,as vrea sa stiu diferenta dintre un contract de munca ca si gestionar vanzator si contractul de munca de vanzator,si ceea ce trebuie atribuit gestionarului vanzator,va multu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 6 Iunie 2018
Diferenta poate exista in fisa postului la atributii, la salariul , la numarul de zile de CO ,la durata preavizului.
Chiar daca gestiunea o tine patroana firmei,si eu de fapt sunt o simpla,muncitoare??
Indiferent de ce functii exista la un angajator, in c.i.m. ale salariatilor pot exista diferentele de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzator-gestionar?? ss ss buna ziua! ma confrunt si eu de vreo luna cu urmatoarea problema: mai nou, la mine, angajatorii trec in cim la functie "vanzator-gestionar". eu am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Gestiune blanda_robert_aurelian blanda_robert_aurelian Buna ziua! 1. In ce masura pot fi tras la raspundere in cazul in care doar semnez niste note de receptie si nimic altceva. pe cartea mea de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)
Demisie dobremariana dobremariana Buna seara! Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva,va rog frumos. Daca esti angajat la o societate pe perioada nedeterminata de ceva timp (3 ani) pe ... (vezi toată discuția)