avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sesizari munca la negru, evaziune fiscala.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sesizari munca la negru, evaziune fiscala.

Buna seara
Vreau sa va intreb unde se poate depune sesizari on line, sau sub alta forma, pentru evaziuni fiscale destul de mari, pentru munca fara forme legale.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 6 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
08008 MUNCA - Tel verde la Inspectia Muncii pentru munca la negru ( sau 0800 868 622)
acest răspuns util
Sau la adresa [ link extern ]
acest răspuns util
0800 800 085 ... apasati 2.2 Pentru sesizări adresate Agenției Naționale de Administrare Fiscală

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De competenta cui? emilia_maria emilia_maria un pensionar pe caz de boala are drept de munca?daca nu ce se poate intampla in cazul ca este prins ca munceste si la negru? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Munca la negru in italia cosmas cosmas am lucrat la negru in roma mai bine de 8 ani.patronul este roman cu firma inscrisa in italia.mi-a tot promis un contract de munca dar nu sa intamplat nimic.am ... (vezi toată discuția)
Itm si administratie iclaudia19 iclaudia19 buna seara, am o firma din 2010 fara angajati iar de luna viitoare vreau sa angajez 2 oameni....cum se procedeaza la itm si la administratie? la itm pentru ... (vezi toată discuția)