avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somer in AUSTRIA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somer in AUSTRIA

daca un roman este somer in Austria si da un interviu la o firma, este admis, se spune si cu cat va fi platit, dece nu mai este chemat la serviciu?

Alte discuții în legătură

Contributii platite in austria - pot beneficia de somaj? dimoi dimoi Buna ziua,spuneti-mi va rog daca am avut un contract de munca in Austria eu stand in Romania in aceasta perioada,contributiile mi-au fost achitate acolo,am ... (vezi toată discuția)
Inscriere formular u2 in romania fimilim fimilim Buna. Am obtinut formularul U2 in Austria iar urmatorul termin, (prezentarea la organul care acorda somajul) este stabilit in decembrie 2015. Urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Detasare la o sc la administratia publica Kgestenye Kgestenye Buna ziua! As-i dorii sa interesez ca se poate face asa ceva, ca momentan sunt o situatie in care: primesc alocatie de somer. Dar primarul la comuna noastra a ... (vezi toată discuția)