avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare apartament
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare apartament

am achizitionat un apartament la o licitatie organizata de o societate de insolventa.in urma licitatiei am primit un act de adjudecare si incheiat un contract de vanzare cumparare la un notar.problema este ca vechiul administrator nu doreste sa paraseasca imobilul.acum administrator este lichidatorul judiciar!cine este responsabil cu evacuarea vechilor proprietari?eu as crede ca lichidatorul are aceasta obligatie..el adiministrand acum societatea..vechul administrator ne mai avand nici un drept.am facut solicitare pt. debransare la curent si gaz pt a constrange parasirea imobilului.

Alte discuții în legătură

Este necesara evacuarea ? Vega Vega Mentionez ca am cumparat un apartament, de la un lichidator judiciar,saptamana viitoare imi vor iesi si actele de la cadastru ....insa am o probl cu o pers ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie apartament cumpărat la licitație al unui societăți in insolventa Pandele81 Pandele81 Buna ziua . Pe 25.01.2017 am participat si adjudecat un apartament la i licitație organizata de un lichidator judiciar. In regulamentul licitației scria ca ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil prin executare silita machociprian machociprian Doresc sa achizitionez un imobil scos la licitatie de un executor judecatoresc.Va rog sa ma lamuriti cu privire la niste aspecte: 1.De unde stiu ca ... (vezi toată discuția)